AJK PEMBINA DHL menghadiri Majlis Penghargaan & Makan Malam Penganjur Bersama Kempen “Selamatkan Gaza” Bandar Baru Bangi.

Satu majlis rasmi bagi menyampaikan penghargaan kepada penganjur-penganjur bersama kempen “Selamatkan Gaza” peringkat Bandar Baru Bangi telah diadakan pada malam 13/3/2009 bertempat di Bangi Golf Resort. PEMBINA DHL antara persatuan yang paling aktif melibatkan diri dalam kempen berkenaan telah diwakili oleh para ahli jawatankuasanya (AJK). Saudara Muadz Md Zain, selaku ketua cawangan telah tampil menerima cenderahati dari pihak penganjur majlis.

Wakil PEMBINA DHL

PEMBINA DHL telah memainkan peranan besar dalam kempen “Selamatkan Gaza” yang telah berlangsung selama 2 minggu di sekitar Bandar Baru Bangi. Sepanjang kempen tersebut, PEMBINA DHL telah berperanan membuka pameran & booth jualan & sumbangan dengan kerjasama Aman Palestin Sdn Bhd di ruang legar Kompleks PKNS, Bandar Baru Bangi. Pada kemuncak kempen, iaitu pada rapat umum di Stadium Seksyen 15 Bandar Baru Bangi, PEMBINA DHL telah berjaya menggerakkan hampir 150 sukarelawannya dari seluruh daerah Hulu Langat untuk bertugas sepanjang malam tersebut.

Kempen “Selamatkan Gaza” anjuran bersama NGO-NGO dan syarikat-syarikat korporat sekitar Bangi ini telah berjaya mengutip lebih RM150,000. Kutipan ini akan disalurkan kepada Gaza melalui agensi-agensi kemanusiaan di Malaysia.

Dr. Tajul Ariffin, Pengerusi Persatuan Penduduk Bandar Baru Bangi

Suasana majlis

0 comments:

Post a Comment